sovetn na javni obviniteli

Македонија

Советот на јавни обвинители уште вечерва ќе и ја запечати кариерата на Јанева

Виктор Јованов
Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, експресно ја потпиша одлуката за разрешување на Катица Јанева, која пратениците ја донесоа со 102 гласа „ЗА“