skelet

Македонија

Остатоци од човечки скелет завиткани во крпа пронајдени покрај пруга во Ѓорче Петров

А1он
Остатоци од човечки скелет завиткани во крпа, биле пронајдени во канал покрај пругата во близина на ул. „Радушка“, во Скопје. Од МВР со кусо соопштение