sidnej

Свет

ВИДЕО: Сиднеј влезе во 2019 година со спектакуларен огномет

А1он
Илијадници луѓе секоја година, ја испраќаат старата и дочекуваат новата на пристаништето во Сиднеј, каде што има спектакуларен огномет. Локалните жители и туристите уште од
Свет

Нетрпеливи гледачи заземаат место да го гледаат огнометот во Сиднеј

А1он
Нетрпеливи гледачи почнаа да се собираат на пристаништето во Сиднеј уште во раните утрински часови, заземајќи добри позиции од каде ќе можат да го набљудуваат