severen potok

Економија

Берлин: Никој не треба да ја диктира енергетската политика на Европа

А1он
Дојче веле – Бон Жестоката критика на САД на адреса на „Северен поток 2″ создава мала доверба. Вашингтон првенствено се интересира за сопствените економски интереси.