sestri

Македонија

Над 30 лекари и сестри починале, а 3.493 се заразиле со Ковид – 19

Маја Илиевска-Пачемска
Коронаврусот бил причина за смрт на повеќе од триесетмина лекари, сестри и друг здравствен персонал кај нас. По смртта на лекарот Сенат Грбовиќ минатата недела,