sdsm

Македонија

СДСМ, ОМ и Достоинство: Oпозицијата против катастрофалната состојба

А1он
Состојбите во Македонија се катастрофални, назадуваме на сите полиња, нема слобода за медиуми, а има политички затвореници и партизирано судство, ова, изјави по средбата со
Македонија

Лазаровски: Карпош е во минус од неколку милиони евра

А1он
Општинската каса на Карпош е во минус од неколку милиони евра, обвини Сашо Лазаревски од ВМРО-ДПМНЕ. „Општината не може да го реализира предвидениот буџет за
Македонија

Георгиев: „Детонатор“ е театар и фингирана акција

А1он
„Детонатор“ иако фингирана акција за правење театар, покажа дека на териоторијата на Република Македонија, институциите задолжени за борба против криминалот, не само што не го