sdsm zeni

Видео Македонија

ВИДЕО: Традиционален марш во организација на Форумот на жени на СДСМ

А1он
Во организација на Форумот на жени на СДСМ, во Скопје се одржува марш по повод меѓународниот ден на жената 8 Март. Маршот започна напладне пред