sdp

Македонија

Германски пратеници: Штетна е злоупотребата на популизмот и националните теми во Македонија

А1он
Претседателот на СДСМ, Бранко Црвенковски имаше одвоени и заеднички работни средби со   пратеници на СПД во Бундестагот,  Гернот Ерлер, Јосип Јуратовиќ, Дитмар Нитан и Ута