samit obse

Регион

Лавров: Србија нема да ја примат во ЕУ додека не го признае Косово

Орце Костов
За Србија има само барања и задачи кои се поразлични од тоа што го потпишаа со Косово во договорот пред десет години, смета рускиот министер
Македонија

Ковачевски за Самитот на ОБСЕ: Ова е одлична можност за промоција на државата

А1он
Ова е одлична можност за промоција на државата, за понатамошно политичко етаблирање на држава којашто е независна 32 години, како што е нашата, значи млада