sadula

Македонија

Дураки до Заев: Поднесувам оставка, моето раководење ќе остави траен белег

Кристијан Ландов
Садула Дураки поднесе оставка на функцијата министер за животна средина и просторно планирање бидејќи е предложен за министер во новотo министерство за политички систем и