renata deskoska

Македонија

Дескоска и Царовска ќе дебатираат со граѓаните во Штип

А1он
Тибината „Фер општество – шанса за сите“ денеска ќе се одржи во мултимедијалниот центар „Киро Глигоров“ во Штип. Со граѓаните ќе дебатираат министрите за правда