procistuvaci

Македонија

Владата набавува прочистувачи за воздух за 34 илјади евра

Мери Јордановска
Додека државата се соочува со екстремна загаденост на воздухот, а само врнежите ја симнуваат Македонија подолу на листата на најзагадени градови во светот, Владата набавува