plakanje

Македонија

ГДУ до Заев: Врзете си ги кучињата, винарии кои не плаќаат за грозје се идеални за популизам

„Ние од Граѓанско демократската унија- ГДУ сме свесни дека винариите кои не платиле ниту грозје ниту струја би биле идеална таргет група за левиот популизам.