pina

Култура

Дебата за иднината на новинарството во дигиталната ера ќе го отвори третиот Истражувачки филмски фестивал – Скопје

А1он
Филмови, дебати, работилници посветени на медиумите и новинарството во дигиталната ера ќе може да проследи публиката на третото издание на Истражувачкиот филмски фестивал – Скопје,
Македонија

Лажните вести – главна тема на вториот Истражувачки филмски фестивал Скопје

А1он
Вториот Истражувачки филмски фестивал Скопје (ИФФС) организиран од Платформата за истражувачко новинарство и анализи (ПИНА) ќе се одржува од 25 до 27 октомври во „Кино