pim

Македонија

Физичко лице ги оспори пред Уставен пи-мерките од новиот Закон за следење на комуникациите

А1он
На седницата на Уставниот суд закажана за 6 февруари идната недела, како втора точка на дневен ред е ставена иницијатива за оценување на уставноста и
Македонија

Грчева: Нема легитимитет без опозиција Комисијата за надзор над прислушувањето

А1он
По прв пат од последните парламентарни избори денеска во Собранието заседаваше Комисијата која треба да врши надзор врз примената на посебната истражна мерка следење на