pepo levi

Македонија

Еврејската заедница во Македонија потврди, 19 годишната девојка киднапирана од Хамас има македонско потекло

Анита Петровска Рајковиќ
Наама Леви, 19-годишна девојка со потекло од Македонија, била киднапирана на 7 октомври при упадот на припадниците на Хамас во Израел. Информацијата ја потврди Рашел