пегасус

Македонија

Николовски: Не добивме кредибилен демант дека не се следат комуникациите на граѓаните во Македонија

А1он
Ние како најголема политичка партија се сомневаме дека ние како опозициони политичари сме физички следени од страна на структури во безбедносниот сектор, нешто што најверојатно
Македонија

Пратениците ги „чешлаат“ информациите за софтверите Пегасус и Предатор

А1он
Зад затворени врати, пратениците на Комисија за надзор над работата на Агенцијата за национална безбедност и на Агенцијата за разузнавање ги разгледуваат информациите за софтверите