oro bez granici

Култура

Триесетгодишниот јубилеј на „Оро без граници“ ќе се заокружи со две фестивалски вечери

А1он
Со две фестивалски вечери, утре и задутре во Куршумли Ан ќе биде заокружен 30-годишниот јубилеј на фестивалот „Оро без граници“. Помеѓу активностите кои се најдоа
Култура

Фестивал „Оро брз граници“: Виртуелна игра и дружба на деца од осум држави

А1он
Меѓународниот детски фолклорен фестивал „Оро брз граници“, кој ќе се одржи денеска и утре, овогодишното 29-то издание ќе го реализира со помош на „Јутјуб“ каналот