orka

Македонија

Спасовски: Потврдувам дека се работи на расчистиување на работите во три фирми

А1он
Денеска МВР, по наредба од надлежниот суд и од обвинител, е влезена во неколку фирми, со цел да се изврши контрола, проверка на сите факти,
Македонија

Реакција на Орка Холдинг на прес конференцијата на Златко Марин

А1он
„Во врска со наводите изнесени од страна на денешната прес конференција на Златко Марин, претседател на Општинска организација на СДСМ, поврзани со сопственост на земјиште