ordanoski

Македонија

Фондот ќе испитува дали иновацијата на Орданоски од 350.000 евра е плагијат

Мери Јордановска
Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) ќе испитува дали фирмата „Инфопројект“ на Ванчо Орданоски, брат на новинарот Сашо Орданоски, ги прекршила правата на интелектуална