ojo prilep

Македонија

Расчистено разбојништво во Прилеп, кривична пријава за пет лица

А1он
Надворешната канцеларија за криминалистички работи Прилеп при СВР Битола во соработка со Единицата за имотен и насилен криминал од Секторот за општ и насилен криминал