ohridski grobista

Македонија

Охридски погребник продал гробови, а парите си ги ставил во џеб

А1он
Вработен на охридските градски гробишта измамил двајца жители на градот, откако им продал две гробни места, продажбата не ја евидентирал, а парите си ги ставил
Македонија

Поранешниот директор на охридските гробишта обвинува за политичка хајка

А1он
Ексдиректорот на охридските гробишта Зоран Симоноски реагира на пријавата која ја поднесе полицијата против него. Тој тврди дека СДСМ во отсуство на реални проекти и