oficerki

Македонија

Ковачки: Генерали и полковници сексуално малтретирале офицерки ветувајќи им унапредување во АРМ

Орце Костов
Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Драган Ковачки праша дали ќе им одговорност за случаите на злоупотреба на службената позиција и сексуално матлретирање на офицерки и војници од