nivo na voda

Македонија

Водостојот на реките, освен на Вардар, под февруарскиот просек

А1он
Водостоите на сите реки освен на Вардар се под февруарскиот просек, покажуваат најновите хидролошки мерења на Управата за хидрометеоролошки работи. Нивото на Вардар на сите