niokolaj

Македонија

(ВИДЕО) Песна за царот Николај: Јас само сакам да се шетам по плоштад, без да ме мачи сиромаштија и глад

А1он
Има разлика! Разликата е помеѓу нас овде, кои протестираме за да ја вратиме правдата и оние што протестираат за да ги сокријат сопствените криминали, повикувајќи