nezavisen sindikat na policijata

Македонија

Напаѓат полицајци, а минуваат неказнето: Независниот синдикат бара зголемување на казните

Денес до сите пратенички групи во Собранието на Република Македонија, Синдикатот на полиција во Македонија СПМ, достави предлог за измени на членовите 382 и 383
Македонија

Синдикатот на полицијата побара МВР да ги реши проблемите со униформите

А1он
Синдикат на Полиција во Македонија преку соопштение денеска побара од Министерството за внатрешни работи решавање на нивните проблеми со униформите и со неисправните службени возила.
Македонија

НСП: Полициските службеници на терен без зимски јакни

А1он
Независниот синдикат на полицијата (НСП) денеска на прес-конференција информира дека неодамна една група полициски службеници земале униформа. Според нив, се работи за пролетна јакна со
Македонија

Независниот синдикат на полицијата бара признавање на репрезентативноста и вклучување во социјалниот дијалог

А1он
Дел од раководството на Независниот синдикат на полицијата денеска со околу 60 – тина возила организираше синдикален марш, почнувајќи од пред зградата на МРТВ до