neptun

Економија

Среќни часови во Нептун само на 17 август – Големи попусти и подароци на секој час!

А1он
Само овој понеделник 17-ти август HAPPY HOURS акција во Нептун со големи попусти и подароци на секој час! Посетете ги Нептун продавниците овој понеделник, разгледајте
Економија

Нептун со ново иновативно решение за онлајн шопинг – купувајте на рати отсега и онлајн!

А1он
Дигитализацијата на услугите е една од примарните процеси во Нептун Македонија, компанијата која континуирано на иновативен начин им го олеснува на потрошувачите купувањето на апарати
Економија

Најпознатите картички за лојалност во Македонија се happy картичките на НЕПТУН

А1он
Компанијата Нептун на своите потрошувачи долги години им овозможува поволности при купувањето. Па, освен добропознатите happy картички, како новина ги воведе Digital happy картичктa и
Економија

Нептун прославува 6-ти роденден на haPPy картичката со големи попусти, подароци и двојно повеќе haPPy поени само на 18-ти јуни!

А1он
По повод 6-от роденден на haPPy лојалната програма и happy картичката „Нептун Македонија“ овој 18-ти јуни подготви специјална понуда и супер цени за своите купувачи.
Магазин

Бидeте и вие дел од најголемото haPPy семејство од над 300.000 домаќинства! Лојалната програма на Нептун достигна јубилејна бројка

А1он
На шестата година од постоењето на haPPy лојалната програма, „Нептун Македонија“ одбележува јубилејна бројка од 300.000 издадени haPPy картички. По тој повод „Нептун Македонија“ овој
Економија

Нептун месецот мај го посветува на своите вработени–експерти за технологија!

А1он
Нептун Македонија ДОО – најголемата малопродажна и дистрибутивна мрежа во Македонија на апарати за домаќинство, телевизори, смартфони, ИТ уреди, гејминг опрема и уреди за ладење
Економија

„Нептун Македонија“: Глобалната пандемија ја трансформираше сферата на онлајн шопингот

А1он
Како резултат на пандемијата предизвикана од вирусот Ковид-19, Е-продажбата рапидно расте на светско ниво, а нашата земја не е исклучок. Компаниите кои се дел од