nefi uesini

Македонија

Нефи Усеини остана советник во Охрид: Немам одлучено дали ќе поднесам оставка

Кристијан Ландов
Нефи Усеини нема одлучено дали ќе го врати советничкиот мандат или ќе остане советник во Општина Охрид. На денешната седница, тој се појави и му
Македонија

Нефи Усеини е во изолација, одложено и третото рочиште против него и брат му

Кристијан Ландов
Не се одржа ниту третото по ред рочиште од судскиот процес што пред Основниот суд во Охрид се води против браќата Нефи и Ибраим Усеини.
Македонија

Илјази за нападот од Усеини: Ме маваше со тупаници, ми рече дека ќе ме убие

Кристијан Ландов
Професорот Илјаз Илјази вели за „А1он“ дека советникот во Општина Охрид, Нефи Усеини, го удирал со тупаници, што резултирало со повреди. Илјази додава дека се