nedzivnosti

Македонија

Приведен агентот за недвижности кој продаде ист стан на повеќе купувачи

А1он
Агентот за недвижности кој со капар од 32 илјади евра оштети повеќе купувачи, утрово е лишен од слобода. Единицата за економски и компјутерски криминал, по