moskovska

Видео Македонија

(ВИДЕО) Хаос во Тафталиџе: Кавга со инвеститорите заврши со полиција

А1он
Вистински хаос се случуваше на улицата Московска во скопската населба Тафталиџе, каде како што велат граѓаните, урбаната населба полека се претвора во градилиште и опасно