adora

Економија

Адора инженеринг: Не сме вклучени во производството и испораката на топлинска енергија, обврската во овој момент е целосно на БЕГ

А1он
„Адора инженеринг ДООЕЛ Скопје“ на никаков начин не е вклучена во оперирањето со производството и испораката на топлинска енергија во градот Скопје и нема никакво
Економија

„Адора инженеринг“ за 9,3 милиони евра го купи имотот на „Топлификација“

А1он
„Адора инженеринг“ по пат на јавна лицитација, за 9,3 милиони евра, ги купи топланите „Исток“ и „Запад“ и најголемиот дел од останатиот имот на „Топлификација“
Видео Македонија

(ВИДЕО) Хаос во Тафталиџе: Кавга со инвеститорите заврши со полиција

А1он
Вистински хаос се случуваше на улицата Московска во скопската населба Тафталиџе, каде како што велат граѓаните, урбаната населба полека се претвора во градилиште и опасно