mobilen

Македонија

Сомнителните повици на мобилен потекнувале од Литванија, Естонија и „Глобал Стар“

А1он
Пропуштените повици од непознати странски броеви регистрирани изутрината кај домашни корисници на мобилна телефонија најчесто потекнувале од Литванија, Естонија и сателитскиот операторот „Глобал Стар“, информира
Магазин

ВИДЕО: Првите купувачи на „КиУан“ разочарани од неговиот екран

А1он
Новиот мобилен уред на компанијата „Блекбери“, „КиУан“, официјално пред неколку дена е пуштен во продажба на американскиот пазар. Меѓутоа, првите купували на овој уред се