mis svet

Магазин

ВИДЕО: Мис Нигерија со својата реакција ги инспирира жените ширум светот

А1он
Мис Нигерија, Њекачи Даглас постави нов стандард кога станува збор тоа како треба да се реагира на успехот на пријателите. Нигериската убавица не се повлече