metodija koloski

Македонија

(ИНТЕРВЈУ) Претседателот на ОМД, Колоски за изборите во САД: Резултатите ќе бидат оспорувани, ќе има злоупотреба на системот

Горјан Грнчаровски
За помалку од 24 часа, во САД треба да се дознае кој ќе биде новиот претседател на државата. На годинешните претседателски избори се пресметува дека