memet kamber

Македонија

Мемет Камбер после 22 дена ќе биде достојно погребан на гробиштата во Бутел

Орце Костов
По цели 22 дена се најде решение за случајот со Мемет Камбер кој почина на 24 мај во болница, а неговото безживотно тело стоеше во
Македонија

Три недели по смртта на Мемет Камбер, роднините се уште не го добиле телото: Се уште е невидлив за државата

Орце Костов
Институтот за истражување и анализа на политики „Ромалитико“ информира дека три недели по смртта на Мемет Камбер, телото се уште не е предадено кај роднините