nevidliv

Македонија

Три недели по смртта на Мемет Камбер, роднините се уште не го добиле телото: Се уште е невидлив за државата

Орце Костов
Институтот за истражување и анализа на политики „Ромалитико“ информира дека три недели по смртта на Мемет Камбер, телото се уште не е предадено кај роднините