megjunarodno pravo

Свет

Велика Британија очекува Кина да се придржува кон меѓународното право

А1он
Велика Британија очекува дека Кина ќе се придржува кон меѓународното право, изјави денеска портпарол на британскиот премиер Борис Џонсон на прашањето што ќе преземе Лондон