medicina

Магазин

Создаден ембрион од три „родители“?

А1он
Американските научници велат дека испитувањата на контроверзниот третман на вештачко оплодување на луѓето и животните ветуваат резултати. Откритијата објавени во списанието „Nature” покажуваат здрави ембриони
Свет

ВИДЕО: Како во шестото сетило – комуницира со мртвите

А1он
Едно осумгодишно дете од САД од своите врсници се разликува по нешто што е навистина специфично. Според тврдењата на неговото семејство, малиот Антонио може да