marjan mirceski

Македонија

Дипломиран агроном понудил генијална идеја за санирање на последиците од поплавите, Владата го игнорира

А1он
Минатата недела му испратив СМС порака на вицепремиерот на Владата во која ја понудив мојата стручност и знаење за санирање на последиците од поплавите во