margarita caca nikolovska

Македонија

Нема рокови за внесувањето на Бугарите во Уставот, но нема да се отворат ниту други прашања

Орце Костов
Рокови нема зацртано за уставните амандмани, но треба да се имаат во предвид сите можности да се искористат, истакна претседателката на работната група Маргарита Цаца
Македонија

ВИДЕО: Никој не верува во непристрасноста и професионалноста на Судскиот совет

А1он
Адвокатите го оценија како нетранспарентен, пристрасен, непрофесионален и необјективен Судскиот совет во Република Македонија, стои во најновото истражување на Институтот за човекови права. На прашањето