amandman

Македонија

Нема рокови за внесувањето на Бугарите во Уставот, но нема да се отворат ниту други прашања

Орце Костов
Рокови нема зацртано за уставните амандмани, но треба да се имаат во предвид сите можности да се искористат, истакна претседателката на работната група Маргарита Цаца