mancov

Видео Македонија

(ВИДЕО) Ристовски: Јолевски да објасни по кој основ му ја одземаат оштетата на бранителот од 2001 година

А1он
Стефан Ристовски, адвокат на поранешниот припадник на АРМ, Димче Манчов за А1он вели дека имале средба со шефот на кабинет на Министерот за одбрана Зоран
Македонија

ВИДЕО: Државата на бранител од 2001 година му бара да врати над милион денари

А1он
Бранителот Димче Манчов од Кочани, поранешен професионален војник во редовите на АРМ, а денес полицаец во МВР како надомест на нематеријална штета поради трауми претрпени