lokalni

Македонија

Законите за укинување на екстерното и локалните избори во скратена постапка во македонското Собрание

А1он
Собранието на Република Македонија денеска со 66 гласови за, и ниту еден воздржан и против, ја усвои Предлог-одлуката за избор на претседатели, заменици на претседателите,