ljupco dimovski

Македонија

Комисијата за деловнички и мандатно-имунитетни прашања ќе одлучува за барањето за притвор за Димовски

А1он
Собраниската Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања денеска ќе одлучува по барањето за одобрување притвор на пратеникот и поранешен министер за земјоделство, шумарство и водостопанство
Македонија

Собранието итно свика комисиска седница за да одлучи дали на Љупчо Димоски ќе му го одземе имунитетот

А1он
Собраниската Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања утре ќе одлучува по барањето за одобрување притвор на пратеникот и поранешен министер за земјоделство, шумарство и водостопанство
Македонија

(ВИДЕО) Стаменковска: Денешниот упад во домот на пратеникот Љупчо Димовски е обид за политички притисок и злоупотреба на институциите

А1он
Да се апси пратеник од опозицијата и да се бара одземање на неговиот имунитет за да биде испратен во притвор е пракса која не е
Македонија

Пратеникот Љупчо Димовски преку адвокатот ќе бара да му биде укинат куќниот притвор

А1он
Пратеникот Љупчо Димовски од Социјалистичката партија, кому судот му го продолжи куќниот притвор, преку неговиот адвокат денеска на јавна седница на Апелациониот суд ќе побара
Македонија

Ќе го казни ли некој Димовски што упорно злоупотребува простор за инвалиди?

А1он
Пратеникот и поранешен министер Љупчо Димовски не престанува да го узурпира паркинг просторот наменет за инвалидизирани лица. А1он минатата година известуваше дека тој често се
Македонија

Зошто пратеникот Љупчо Димовски се паркира на место за инвалиди?

А1он
Пратеникот и поранешен министер Љупчо Димовски го узурпира просторот за паркинг наменет за инвалидизирани лица. Тој возилото денеска го имаше паркирано на паркингот Кочо Рацин,