lekari

Македонија

Судот ќе одлучи: Ќе забрани или не лекарите да штрајкуваат

А1он
Во рацете на Основниот суд е одлуката дали ќе забрани на лекарите да штрајкуваат. Судот денеска ќе го соопшти ставот по тужбата поднесена од Министервото