le drian

Македонија

Ле Дриан: Франција ја поддржува европската перспектива на земјите од Западен Балкан

А1он
Франција ја поддржува европската перспектива на земјите од Западен Балкан и тие по вокација треба да се приклучат кон Европската унија, кога сите критериуми за