ldp

Македонија

ЛДП: Лицемерно е Владата да се фали со 100 денари за сиромашните

А1он
„Лицемерно е една Влада која троши милиони евра за споменици, врби и огради на мостови да се фали со сто денари месечно за најранливата категорија
Македонија

ЛДП, ВМРО-НП, Ом, и Достоинство: Ќе го разбиваме стравот на граѓаните

А1он
Обединети поради загрозената безбедност, справувањето на власта со неистомислениците, евро-инеграциите, уништувањето на демократијата, сиромаштијата, ЛДП, ВМРО народна, Обединети за Македонија и Достоинство, со собир во
Македонија

ЛДП, ВМРО-НП, ОМ и Достоинство заедно за подобар живот

А1он
Обединети за Македонија денеска одржаа Централно собрание. Раде Милошовски, за А1 изјави, дека бараат од Претседателот Ѓорге Иванов, да го помилува Љубе Бошкоски и со