koruspcija

Македонија

Мицкоски: Голем ден за нашата света Црква, сведоци сме на историја

А1он
Голем ден за нашата света Македонска Православна Црква – Охридската Архиепископија.Нашата црква мора да е обединета, нашиот Синод, свештеството, исто како што мора да биде
Македонија

Спасовски: Наша битка е да се избориме против криминалот и корупцијата

А1он
Клучната борба е како да го консолидираме овој наш систем, реформите, пред се неселективната борба против криминалот и корупцијата. Северна Македонија треба да го гради