klinicki centar stip

Македонија

„Десет лопати за девет години“ – граѓанска акција за вечната изградба на клиничкиот центар во Штип

А1он
Во Текот на денешниот ден од група активисти беше спроведена активистичката акција „10 лопати за 9 години“. Акцијата е посветена на веќе вечната изградба на