kaneo

Македонија

Охрид ја урива железната дивоградба на плажата во Канео

Кристијан Ландов
Урнатата платформа која сопственикот си ја врати во Охридското Езеро, сега Општина Охрид целосно ја отстранува. Неколку работници со хилти и друга машинерија ја отстрануваат